Hovedpine

Hovedpine og migræne

Hvad kan det skyldes

Både hovedpine og migræne kan skyldes spændinger, og så behandles der for det.
Migræne og hovedpine kan skyldes fødevareintolerance og ubalance i tarmfloraen. Ved mistanke om dette testes følgende zoner: Mave, bugspytkirtel, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm, lever og galdeblære. Akupressurpunkter der bør testes: Ty3, Co4, MP6, M44, Le3 og G40.
Hvis migrænen skyldes stress, behandles solar plexus med blide strygninger.
Hvis lever afgiftningen ikke fungerer optimalt, kan det give hovedpine. Kostmæssigt behandles der for at styrke leverafgiftningen. Marietidsel kan også styrke leveren.
Ved behandling af hovedpine og migræne gives der zoneterapi på den sympatiske grænsestreng, solar plexus, binyrer, fordøjelses systemet og lymfe systemet.
Akupressurpunkter: Ty4, Co4, Lu1, Le5, G38, M44 og Du20.
Omega 3 fedtstoffer fra fede fisk som sild, makrel, laks og hellefisk samt hørfrø kan mangle ved migræne. Tilskud er nødvendigt.
Hvis hovedpinen eller migrænen skyldes stress, vil det give super god mening at supplere med mindfulness. Så vil du få nogle lydfiler, hvor du lærer trin for trin at meditere. Lydfilerne er inkluderet i behandlingsprisen.

Cases med klienter

Migræneklienter

Case med migræneklient. Migrænen forsvandt, da jeg fik løsnet en spænding i den øverste del af hendes ryg.

I andre cases, kan det være nødvendigt at supplere med ernæringsterapi.

Cases med klienter

Migræneklienter

Case med migræneklient. Migrænen forsvandt, da jeg fik løsnet en spænding i den øverste del af hendes ryg.

I andre cases, kan det være nødvendigt at supplere med ernæringsterapi.

Magnesium

Jeg har ofte mødt klienter, som har brug for et tilskud af organisk bundet magnesium. Der er ikke ret meget magnesium tilbage i jordbunden pga. kvælstofgødningen. Magnesium har mange vigtige funktioner i kroppen såsom at virke ind på energidannelsen i cellens kraftværk, være limen for kalken i knoglen, aktiverer genernes arvemateriale, griber ind i leverens kolesterolproduktion på en gunstig måde, kan modvirke krampe og er ekstremt vigtig for et sundt hjertekredsløb.

Jeg har haft en yderst interessant case med en klient, der havde været hele systemet igennem pga. svimmelhed som virkelig indskrænkede vedkommendes livskvalitet. Ingen i hele systemet havde hjulpet klienten. Jeg satte straks klienten i gang med et tilskud af organisk bundet magnesium. Herefter har klienten ikke været svimmel mere.

En anden case fra klinikken var en ældre dame, som havde haft blodpropper og stadig havde et lidt forhøjet blodtryk. Damen blev ved med at være spændt i musklerne efter, jeg havde masseret ryggen gentagne gange. Jeg anbefalede hende at tage et magnesiumtilskud. Herefter fik hun et helt normalt blodtryk og musklerne blev mere afslappede.

Jeg oplever gang på gang hvor vigtigt dette mineral er for kroppen også som afførende middel. Det er også vigtigt for at klienterne slapper helt af, når de modtager zoneterapi samt akupressur og dermed får det fulde udbytte af behandlingen.

Sukker tærer på vitamin og mineralbeholdningen i kroppen og altså også på kroppens indhold af magnesium. Ved stor trang til søde sager bør man få tjekket sin zink og krombeholdning.

Magnesium kan tages i daglige doser på 600-900 mg, når der er mangel i kroppen. Ved diarre nedsættes dosis.