Portræt af Anne Marie Bach

Anne Marie Bach

Mange års erfaring

Jeg har 23 års erfaring som terapeut og har bl.a. super gode erfaringer med følgende områder:
Kolik, mellemørebetændelse, eksem, fibromyalgi og stress. Zoneterapi er blid massage og faste tryk på fødderne. Der findes zoner for kroppens organer, der bliver afbalanceret med behandlingen. Anne-Marie Bach behandler meget struktureret ud fra mange års erfaringer. Det vil sige at zonerne behandles i en bestemt rækkefølge for at klienten for et effektivt udbytte af behandlingen. Der tages altid udgangspunkt i klientens behov. Ligesom der evalueres løbende i forløbet med en smerte skala. Vil man have det fulde udbytte af terpien, er det vigtigt at få fire til seks behandlinger.

Noget af mit arbejde

Solstrålehistorier

Solstrålehistorier fra Oceangy: En baby der var fjernet fra hans biologiske mor kom i klinikken med abstinenser fra morens stofmisbrug. Plejemoren oplevede, at han blev meget afslappet og mere glad efter behandlingerne med både zone, ernæringsterapi og akupressur. En kvinde med fibromyalgi kunne begynde at brodere igen og have en større mobilitet. En kvinde der fik kemoterapi i forbindelse med brystkræft havde bedre levertal og større vitalitet. Hun kunne være der mere for hendes familie trods sygdommen. En pige med eksem fik det mærkbart bedre ved at blive behandlet ud fra den hæmmende vinkel. Hud hører til lungezonerne. De hæmmes ved først at behandle hormonsystemet, tyndtark og hjerte-kredsløb.

Noget af mit arbejde

Solstrålehistorier

Solstrålehistorier fra Oceangy: En baby der var fjernet fra hans biologiske mor kom i klinikken med abstinenser fra morens stofmisbrug. Han blev meget afslappet og mere glad efter behandlingerne med både zone, ernæringsterapi og akupressur. En kvinde med fibromyalgi kunne begynde at brodere igen og have en større mobilitet. En kvinde der fik kemoterapi i forbindelse med brystkræft havde bedre levertal og større vitalitet. Hun kunne være der mere for hendes familie trods sygdommen. En pige med eksem fik det mærkbart bedre ved at blive behandlet ud fra den hæmmende vinkel. Hud hører til lungezonerne. De hæmmes ved først at behandle hormonsystemet, tyndtark og hjerte-kredsløb.